Sevgililer Gününe Özel 10 Romantik Kar Küresi

Sevgililer Gününe Özel 10 Romantik Kar Küresi

Kar Küresinin Romantikliği Sizinle Yarışacak

Kar küreleri, sallayınca dipteki minik karların yukarı çıkmasıyla aşağı inmesini içerir. O karlar yavaş yavaş kar küresinin dibine düşerken insanlar, o karların tamamı yere düşene kadar huzurla izler. Bir de kar küresinin arka fonunda güzel bir müzik olduğunu düşünün. Ve kar küresinin 360 derece döndüğünü. Kar küresi kesinlikle mükemmel bir kar küresine bürünür. Şimdi bu özellikleri barındıran kar küresinin nasıl görüneceğine karar vermelisiniz.

 

Herkes deniz kenarında veya ormanda bir bankta oturmaya bayılır. Ağaçları veya denizi izlerken insanın içi huzur dolar ve bir sessizlik oluşur. O sessizlik bir sürü şey anlatabilir. Sizin özel anınızın böyle veya buna benzer bir şeyse deniz kenarında / ormanda olan âşıklar temalı bir kar küresi alabilirsiniz.

 

Lunaparklar hem eğlence mekânıdır hem de sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek için çok güzel yerlerdir. Lunapark temalı bir kar küresi sevgililer günü hediyeniz olabilir.

 

Gitar, keman çalmayı veya dinlemeyi seviyorsanız bu figürleri barındıran bir kar küresi sizi anımsatabilir.

 

Flamingolar pembe ve sevimlidirler. Sevgilinize çift flamingoları bir kar küresi içerisinde hediye edebilirsiniz.

 

Özellikle İzmir’de yaşayanların en iyi bildiği şey buluşmak için saat kulesinin seçimidir. Ve çok sevilen bir şehirdir. Sevgilinize bir kar küresi içerisinde minyatür bir İzmir alıp hediye edebilirsiniz.

 

Yeni evli bir çift iseniz düğünde gelin ve damat figürlü bir kar küresi alabilirsiniz.

 

Kar küresiyle sevgilinize güzel bir mesaj verebilirsiniz. Hem de hiçbir harf veya rakam kullanmadan! Ona yaşlı nine ve dede figürlü bir kar küresi alarak ona, yaşlandığınızda da birlikte olmak istediğiniz mesajını verebilirsiniz.

 

Dilerseniz kar küresi içeren setler de alabilirsiniz. İsme özel vosvos, kar küresi, dilek şişesi ve bugün en güzel günün olsun kitabı ile hazırlanmış bir set kadın veya erkek sevgili için ideal bir hediye olabilir.

 

Sevgilinize çikolata dolu patlayan kutu içerisinde kar küresi hediye edebilirsiniz. Çikolata ve sürpriz cümleli kutu içerisinde kar küresi son derece ilgi çekicidir.

 

Pelüş ayılar yumuş yumuş olması ile çok sevimlidirler. Yanına çikolatalar ve kar küresi de eklendiği zaman gözlerinde kalp çıkan emojilerin havada uçuşmaması imkânsızdı

Etiketler: Hediye
Ağustos 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR